mw. mr. H.F.A. (Tine) Notenboom

Tine studeerde in 2012 af aan de Universiteit Leiden met als specialisatie internationaal privaatrecht. Na een carrière in de rechtspraak is zij in 2014 overgestapt naar de advocatuur. Zij heeft gedegen kennis van het privacyrecht, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming / EU General Data Protection Regulation (GDPR).

Als Data Protection Officer kan zij u bijstaan en adviseren in al uw data protectie en privacy georiënteerde vraagstukken waaronder BKR-registraties, frauderegistraties (IVR/EVR) en privacyreglementen. Daarnaast heeft zij een civielrechtelijke praktijk en is zij gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Rotterdam is sinds haar afstuderen de vestigingsplaats van Tine. Dat uit zich in haar ‘recht door zee’ mentaliteit en haar daadkrachtige aanpak. Haar vrije tijd brengt ze onder andere door in dansschool Meyer et Fils.

Tine is lid van de Vereniging voor Privacy Recht. 

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Tine zich op het rechtsgebied personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Direct contact met Tine notenboom@bwadvocaten.nl

Terug naar Advocaten
Aanmelden voor nieuwsbrief
Aanmelden
Contact

Veerkade 5D
3016 DE  Rotterdam

010-466 23 33
info@bwadvocaten.nl